18. toukokuuta 2014

opi tuntemaan mut - haaste !

Heimoi! Täällä minä (Venny) taas :D ! Teen nyt eri aikaan tän opi tuntemaan mut- haasteen, kun Enni, koska ei me nyt sitten kumpikaa voitu kirppiksen jälkeen olla:D Mutta Enni tekee sitten toisena kertana ;)) Mutjoohei alotetaa.

1. Minkä väriset sukat sulla on nyt jalassa? - Nahkaset, eli ei sukkia ;)

2. Missä asennossa nukahdat parhaiten? - Ennen kyljellään, mutta yöraudat nyt, joten milloin missäkin asennossa :D

3. Oletko siisti vai sotkuinen ihminen? - Tää on niin ristiriitaista :D Huone on siisti, mut sit jotenki joskus sotkunen ja.. Äähh en mä tiiä !

4. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? - En. Tää on tää perus minkä kaikki sanoo mut kuiteski, uskon ihastumiseen ensi silmmäyksellä. Et sä voi vaan nähä kaupungilla jotain ihmistä ja olla silleen " Mä rakastuin! ♥.♥ " Tai no voit, mutta se voi olla vaikka kui tyhmä " in real life "

5. Mitä syöt yleensä aamupalaksi? - Puuroa, jugurttia, hedelmää, en mitään

6. Pisin aika jonka olet ollut nukkumatta - 18h

7. Oletko hyvä valehtelija? - En, eiku joo, tai riippuu onko se jolle valehtelen, niin hyvä huomaamaan sen

8. Vasen vai oikeakätinen? - Siis onhan mulla molemmat (hauskaa), mutta siis työskentely painottuu oikean puoleen :)

9. Tykkäätkö omasta nimestäsi? - Joo ihankiva mutta, ärsyttää kun kaikki (tainoh sijaiset) sanoo Venniksi, mutta kun se on se yy YYY YYY V E N N Y ! rage...

10. Viimeisin kuva jonka otit


#food
Siinä ne nyt oli, Enni tekee sitten aikanaan:D Kirpparilta tulee minulta ainakin erillinen postaus, sillä seitsemän ostosta tuli hankittua seittemällä eurolla :)) & joo me nähtiin Ilona & Juli, mutta kaikki vaatteet (melkein kaikki, ainakin kaikki hyvät) oli menny kahessakymmenessä minuutissa! :o Ei sitten siitä tullut kun yhet korut. Tietysti yhteiskuvat & nimmarit ;D Mutta joo ensi postaukseen! ♥

                                                                  - xx Venny                   

2 kommenttia:

  1. Moi! Oon goSupermodelin Soufernier. Ja mä tykkäsin tästä blogista, hyvä et ootte tehny yhteistyötä ja alottanu tälläsen harrastuksen. Toivottavasti bloggailette jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja joo kyllä bloggaillaan jatkossa & bannerikin on tulossa ;))

      Poista